bad girl

jag saknar dig inte och har aldrig gjort.

love love love

Sitter och chattar med adam & klara på facebook, lyssnar på danza kuduro & andra låtar, sköna låtar! Det var tjejgrupp idag men jag glömde bort det så jag hade bestämt att va med bella, vi typ gick till konsum & handla godis (som klara åt då eftersom jag har godislöfte ett år!) sen gick vi hem till mig och käka glass, chips & godis! Nu sitter jag här och ni vet vad jag gör! Älska 7A, vadå bästa klassen i världen, men det är ju faktiskt sant, mohahahah, alla är så sköna, jag älskar dina marsvin klara! När mamma kom hem hade hon handlat värmespray & ansiktsmask åt mig, snällt! Ska se om det är fångarna på fortet ikväll, eller vad är det på teven igentligen? hehe, ska iallafall chatta vidare nu fårse vad som händer senare, puss!

i love you like a love song baby

╔═╦╗╔╦═╦══╦╦═╦╗╔╦═╦╗╔═╦╦╗
╚╗║║║║╚╬╗╔╣║║║╚╣║═╣╚╣═╣╔╝
╔║║╚╝╠╗║║║║║║║║║║═╣║║═╣║
╚═╩══╩═╝╚╝╚╩╩╩═╩╩═╩═╩═╩╝
╔═╦═╦╦╦═╦╦╦═╦═╦╦╦═╦═╦╦╦═╦╦╗
║║║═╣║║═╣╔╣╚╣═║║║║║═╣║║═╣╔╝
║║║═╣║║═╣║╠╗║║╠╗║║║═╣║║═╣║
╚╩╩═╩═╩═╩╝╚═╩╩╩═╩╩╩═╩═╩═╩╝

+majskolv+

Tjenare! Jobbig dag i dag kan man väll säga, dåligt väder och sitta utanför sitt hur barra för att man glömmer nyckeln till huset där inne så man låser in nyckeln.. Fick då vänta i 2 timmar ungefär sen tog jag bussen nedanför mitt hus in till stan, mötte mamma & drog och åt pannkakor och juice på ett mysigt café, vad jag var hungrig då! Nu ska vi snart äta igen och sen ska jag glo på tv resten av kvällen och så ska jag ringa och snacka med klara tror jag, får väll se, kanske somnar på soffan.. :D Nu ska jag mysa ordentligt nu när man kan i sina myskläder & sen får jag se på robinson som började igår! Kolla fokis webb-butik, den finns på fokis.se! Vi hörs när vi hörs!

svar på fråga

Anonym om kort hår:
fint! Hur många besökare har du? gillar din blogg!
SV: Tack! Jag har ca 104 besökare varje dag enligt bloggerfy. Tacktack. :)

kort hår

Dissa ansiktet och kika på håret! Hur blev det tycker ni? Jag tycker det vart (väldigt) för kort.. Men får väll hoppas mitt hår växer lite extra nu! God natt!

kort vs långt

VS.
Kort eller långt hår? +nu har jag mörk brunt hår!

finns inte du så finns inte jag


något som du vill se?

Inte direkt skit läskig men den var bra!
Betyg: 1 2 3 4 5.

Bra film med kända personer i rollen!
Betyg: 1 2 3 4 5.
"Svaleskär"
Serien har slutat gå på tv men den finns på tv4 play!
Händer allt, typ, den är sorglig, spännande, rolig & det mesta!
Betyg på hela serien: 1 2 3 4 4/5 5.
Verkligen en onormal film, en film man kanske vill se när det närmar sig julafton?
Betyg: 1 2 3 4 5. Det är nära en 4!

En film för dem som gillar musik & som fortfarande kan gilla disney saker!
Betyg: 1 2 3 4 5.

"scream 4"


Erik & Linn kom för ett tag sen, dem käka pizza här. Ska snart se "scream 4" med pappa, fast inte mamma för hon vågar inte hehe, efter det ser på "the tourist" med föräldrarna! Har handlat godis & fanta på konsum flr en riktig filmkväll! Hoppas ni också kommer & har det mysigt! Vi höres.

sharpays fabulous adventure

Betyg: 1 2 3 4 5
Inte så värst bra, händer typ ingenting.

in my dreams it's you and me together

Vakna sent idag! För någon timma sen vaknade jag! Ska skriva ut lite svampbob saker, mohaha! Sen ska jag ju sätta dem på min lilla svampbob spegel. Vid 3 kommer gäster & badar. Ska sätta på några filmer ikväll & dricka fanta pinaepple ;*. Ha det super!

vart jag än vänder mig så är jag hos dig

tjaaaa! Sitter och chattar med adam & nördar musik och facebook. Klara svara på mina sms! :) heeeeelg, vadå bäääst? vad hittar ni på då? jag har inte riktigt bestämt något än! Idag var jag & klara uppe i lillsjön och tog ett dop i den heta luften, sen kom vi hem & hade lite "gräskrig" hehe, klara, alla ord vi sa till varandra var väll bara på skoj va, för jag skämta iallafall! :) ae nu måste jag hitta på nått att göra, vi hörs!

watch me, do me

Sitter och ser på teven, sjukt trött! Bara somnade i mormors soffa typ 10 gånger.. :D Nördar en låt som jag hitta på youtube, bra är den! Den låten ser ni längst ner i inlägget. Imorgon är det skola, sista dagen innan helgen, vadå skönt? Så jäkla svårt att gå upp på morgorna är det! Ska fixa lite amerikanska smörpopcorn nu, som jag skrivit så kommer jag igång efter ett tag! Puss!

spa

Fixar ett litet spa för mig själv, tar ett varmt bad & en ansiktsmask! Pizza blir det snart också! Första dagen var helt okej ifall ni undrade! :D Ingen mer update för idag, kommer igång mer om någon vecka!

du är allt jag söker, vad söker du?

Hejsan! Sitter och svullar godis & popcorn för imorgon får jag inte äta godis på ett år! Ska sätta på en film i mitt rum & bara svulla, hehe! Imorgon är det ju skola så jag ska använda en anstiktsmask i think & nu börjar det bli kväll så det blir ingen mer update! Diss för skolan imorgon, fast det ska ju bli roligt att träffa alla vänner. Puss!

update

Godmorgon, eller ska man säga godmiddag, hehe! Jag har pluggat lite multiplikationstabellen eftersom jag glömt det i dem flesta dagarna så, idag ska jag göra alla tabellerna 1-10, 9 gånger och 6 gånger imorgon.. ;p Vadå jobbigt? ;o Ska till maxi med mormor sen och köpa hårfärg sen ska jag hem och äta nudlar om jag inte gjort det före vi åkte. Får se vad som händer mer idag, så ni vet kommer jag inte hålla igång bloggen jätte bra och så men jag är tillbaka på samma sätt någon gång när skolan har börjat!

the music in me makes me in love

Har inte bloggat på länge nu såg jag! Men jag orkar verkligen inte det, snart är sommarlovet slut & skolan börjar. Försöker få igång min ipod nano.. Fast det går inte så bra, hehe! Imorgon ska jag handla hårfärg & färga håret, på tisdag ska jag va med klara. hehehe! Ska blogga så mycket jag orkar! :D Vi hörs!

facebook

Hejsan! Lägger över lite musik till min mp3 som jag inte provat, hehe, först försökte jag mig på min ipod men jag fattar inte riktigt hehehe.. Har vetat hur man gör, men jag har glömt.. :D Måste göra multiplikationen idag då..  Ska upp och äta frukost sen får jag se vad som händer, kanske skulle på marknaden med familjen? Jag hör av mig när jag får tid! Ses!

i will never go my way

Vakna precis, riktig jobbig natt, nu när jag är så trött, mitt i natten gick jag i sömnen in till mamma & pappa och somnade där? Sen vakna jag och undra vad jag gjorde där så vid 3 gick jag in till min säng och sov & så hände andra jooooobbiga saker! Ska nog snart upp & äta frukost och kolla buss som jag & klara kan ta in till stan. :D Har kollat mycket på nöjesfält tills vi ska åka till las vegas också! läääääääängtar sjukt mycket! Gud vad jag ska åka karuseller! hihi! Vi hörs när vi hörs!

las vegas rollercoster

Där var det bergodalbanor ja!
Min & pappas konverstation:
Jag: Kunde vi inte bo i det där hotellet med karuseller inuti?
Pappa: Nae det var slitet. Det finns karuseller överallt hur som helst!
Jag: Aha sååå det finns massa på gatan och såna som inte är i ett nöjesfält? hahahahaha..
Pappa: jamen det gör ju det.
Jag: "går ner och kollar på datan"...
Misslyckat.. :D

please stay by my side

Hemma nu! Köpte den en vit svampbob tröja, tänkte köpa en grå, fast den fanns inte i min storlek.. Svampbob klistermärkena kom hem idag, skit fina! Har satt upp lite på spegeln, fast jag tror inte jag sätter upp alla där. Kommer visa bilder! Fast det får bli en annan dag! Ska rensa mitt rum sen tror jag! Jag sätter på en ansiktsmask & häller i lite fotsalt i ett kar sen får jag ha lite hemmaspa. Ska leta svampbob saker på tradera nu! Hoppas jag hittar något billigt! Vi hörs senare!

spongebob squarepants t-shirt

Om ett tag drar jag till stan och köper tröjan, hihi! :)
Sen får jag se vad som händer, inget speciellt tror jag..
Nu ska vi gå, puss!

las vegas

Vakna precis, ska upp och äta frukost nu. Klara och jag skulle på augustifestivalen idag och imorgon, men det blev inget av det idag. Men gissa vem som ska till Las vegas i vinter, wohoo! Ska in och handla en tröja idag, den som jag suktat över, kanske tar en glass med henne också, hehe! Någon som vet någon kändis som bor i las vegas? skriv jätte gärna för jag håller på och letar, fast det är väll inte så enkelt att träffa någon heller, haha! Men jag hörde att Selena gomez & Justin bieber hade varit i Las vegas, hoppas dem tyckte om det och kommer tillbaka i vinter! haha! Resan från stockholm går klockan 6 på natten, vi kommer fram 15 timmar senare i Washington sen tar vi ett flygplan till Las vegas, hehe, det var faktiskt mammas idé att åka dit, för vi ska se Celiné dion typ längst fram på hennes konsär! Vi stannar där en vecka då! Nu kurrar min mage, bybye!

augustifesten 2011

Hellu! Nu idag har jag sålt & plockat bär, samlade in 185 kronor! Ska köpa tröjan jag prata om imorgon, det är ju augustifesten imorgon som en del vet kanske, som jag sa förut, hehe! Har kvar lika mycket jag sålt av bären, får väll se om jag säljer något imorgon också? :) Hehe, vilka kommer på augustifesten? ha det bra!

skumdisco

Var på ett skumdisco med klara igår och i förrgår sov jag med klara så jag har inte hunnit blogga alls! Men nu sitter jag och pluggar multiplikationtabellen.. roligt då! Men jag suger på det men jag håller på att bli bäst på det! Hitta en tröja med klara igår som jag vart kär i, den går på 170 kronor, men jag har inte råd, så jag har bestämt mig för att gå runt och sälja lite för att tjäna in lite pengar! Vill ha pengar till augustifesten också! Snart kommer svampbob klistermärkena hem till mig också, eftersom jag vann auktionen på tradera! Min spegel kommer bli så fin, klistermärkena gick bara på 18 kronor med frakt! Hihi, sjukt billigt! Imorgon är ju första dagen på augustifesten, hehe, roligt det ska bli! :) Oh shit! Augustifesten är imorgon! Jäklar jag måste ut och plocka bär nu! hehe, får se om jag hinner blogg ikväll herregud! Kram!

ingelsta shopping

Drar till maxi med Klara om någon timma. Tar med kameran i think.. :D Annars tar jag med mig den till klara sen i kväll! Får se om jag bloggar från klaras data eller ifall vi inte sitter vid datan, vi kanske är ute, jaja, vi hörs när vi hörs!

dagens outfit♥

(har svarta skinleggings istället).
byxor- cheap monday, tröja- cheap monday!
kilklackar- scorett.
ring- H&M.

KLARADENRARA

//PIC//JAG&KLARA//MINNEN//SÅÅÅSMÅÅÅ//
Vakna precis, ska upp & äta frukost nu. Ska bara säga att jag älskar mina kilklackar! När klara kommer hem så ska vi ha så j*vla kul! Har ett tips på vad vi kan göra! hihi, roligt! Jag har saknat klara så mycket, så gooosh! love ya bella! :* nae nu kurrar min mage! Nu ska jag göra mackor & dricka choooklad! Jag hör av mig senare!

FLER KATEGORIER

Som ni kanske ser så har jag skaffat fler kategorier, jag älskar att lägga till kategorier & länkar! Tipsa mig om vad som helst, din blogg eller en hemsida, kanske nån namn på en kategori som du vill se på min blogg, jag blir bara glad, så skriv av dig! Tack på förhand! :) Om ni klickar på kategorierna som är nya så ser ni att det inte är så många inlägg.. :D Men jag kommer ju blogga alla kategorier fulla till slut! Nu ska jag leta länkar & kategoritips! Ha det super bra! :)

finns det en så finns det flera

//EN GAMMAL BILD JAG HITTADE//
Hej! Imorgon ska jag va med Klara, vi ska sova hos henne och ha mysigt! Jag längtar sååå! Ska jag ha frågestund igen tycker ni? :) Svara på en kommentar eller på blogresponse! Då får vi väll höras lite senare då! :D

update

badar & solar med Felicia, Kristian, Erika, Mamma & Pappa! :) Imorgon ska jag & klara va! så kuuul! :D Nu ska vi äta paj & muffins! vi hörs!

mitt nya rum

Tråkiga bilder, eller hur!
Men på det här ska jag måla om hela rummet, få nytt golv & tak & sen lägga in möbler & annat. Ni får inte veta vad det är för tema innan det är klart! ;D

sasha


kilklackar

SCORETT//STOCKHOLM//350:-

nya kläder

Kläderna är ifrån New yorker! 115 kr tillsammans! (förlåt för suddiga bilder!)
Kläderna & väskan är ifrån Weekday med märket Cheap monday. 1050 kr sammanlagt.
Kläderna är ifrån New yorker. 105 kr sammanlagt.
kläderna är ifrån new yorker. 50 kr sammanlagt. Ringen är ifrån H&M för 39.50 kr!
(FÖRLÅT FÖR ALLA SUDDIGA BILDER!)
Kilklackarna kommer i ett enskilt inlägg.
vi hörs!

SVARTVIT.VITSVART

Cyklar ner till mormor & morfar nu, får se vad som händer där! Vid 2 tiden kommer Kristian, Erika & Felicia & badar i poolen, dem kanske skulle äta här också, vi får se! bilder kommer, i promise! Patrizia ville se en bild på hela poolen & här kommer den!
PIC//JAG//CANON EOS 1000D//HEMMA

STOCKHOLM SHOPPING

Har inte ännu fotat sakerna än så här skriver jag lite om dem!
- ljusbruna kilklackar!
- väska från cheap monday!
- t-shirt från cheap monday!
- tröja från cheap monday!
- jeans från cheap monday!
- ring som ser ut som ett äpple från H&M!
- jätte stor coca cola som man sparar pengar i som ska vara till mitt nya rum från buttericks!
Det var allt!
Kommer med bilder idag tror jag!

A LOVELY DAY

Hemma nu & jag är skit trött! Jag vaknade av att telefonen ringde så jag sprang upp till den men när jag svara så var det ingen där.. jaja, hoppas ni har haft det bra för det har jag! Har shoppat en massa & ätit gott! Jag har bara handlat kläder & skor, så det får ni se i framtiden när jag har fotat sakerna! Nu vill jag nå någon som kan va! Klara, Tilda eller Malvina, eller nån? :) Hör av er till mig, vem som helst! :D

+STOCKHOLM+

Linne-New yorker, Kofta-Gina tricot, Skinnleggings-Gina tricot, Smycken-Glitter, Rosett-Glitter, Converse. Fail fot! :D
Outfiten för idag! Snart drar jag & mamma till tåget, sitter här med en kopp te, vi äter frukost när vi är framme eller på tåget, får sen är vi blir hungriga! Längtar otroligt mycket tills vi kommer fram till åhlens city där cheap monday finns! Det blir ingen update då så ni alla vet! Hinner inte blogga nått mer för nu ska vi gå! Puss!

NAGELLACK

Sjukt snygga nagellack, skulle gärna ta emot allihop! Såg dem på Jeanettes blogg!
Får se om jag hittart i Stockholm? Då blir det minst ett köp kan jag lova!
Älskar designen som Sofia gjorde! Nu ska jag upp till familjen och se vad dem kollar på T:VN!

INSPIRATIONBRIDES.BLOGG.SE

Sofia gör en design åt mig, jättesnällt av henne! :) Ska nu sätta på musik & läsa lite bloggar, sen hittar jag på nått!
Vi hörs!

SWEAT

Baka precis chokladbollar & nu äter jag dem. Ska tvätta håret nu & sen kolla på Svaleskär! Tagga inför Stockholm imorgon dååå! :) krya på dej klarabästavän! puss på dig, om du var hemma kunde jag komma med tidningar & mys! LOVE YOU! <3

SVAR TILL DEN SOM VILLE BLI DAGENS FRÅGA

FRÅGA: jag gillar din blogg! kan du visa din outfits oftare, eller iallafall mer kläder, skor & smycken? :) kan det här bli i dagens fråga i din blogg? :D Då skulle jag bli jätte glad som läsare!
SVAR: hehe, visst kan jag visa den på bloggen! ;) Jag kan visa mer kläder & sånt kan jag, men jag är så slö! Men går det bra om det blir lite oftare bara? :) Tack i förhand!

SVAR

Sophie om FASHION:
hey! I like your blog! I have some questions for you. What kind of phone do you have? Are you going to do something more in Stockholm than to go downtown? Thanks!
SV: Hej! tack! Jag har en Xperia X8. Nej jag ska bara gå på stan i Stockholm, om man inte räknar med att äta & äta glass och sånt! tack! :)
Answer: hello! Thanks! I have a Xperia X8. No, I'll just go on the town in Stockholm, if you do not expect to eat & eat ice cream and stuff! thanks! :)

FASHION

Scorett - 799
Skor - H&M | Tisha - Modekungen | Leggins - Lindex | Smycken - Style by Tyra
Skor - H&M | Jeans - Gina Tricot | Kofta - Nelly | Linne - H&M | Halsband - Nelly

LA CANTA ESTA MUY LOCA

AVSLÖJANDE!

KLARAJULIA


HÄRLIG LÅT


SVAR

trizze om My Camera:
hej!!! kan inte du lägga upp en bild på din pool <3 :)kram <3
SV: visst kan jag det! Går ut & fotar nu på direkten! :)<3

KORS


DAGENS BLOGG

LINNGOMANDER

TVÅ ROLIGA BILDER PÅ MIMMI OCH MALTE


SPONGEBOB SQUAREPANTS

Det här sitter på min spegel:
Mina Svampbob pennor:
hihi, det var allt! pusss!

IN THE MOONLIGHT I SEE YOURE SMILE

Party bild, eller vadå, haha!
Testade nyss kläder, eller vad jag skulle ha på mig till Stockholm imorgon!
Nu ska jag pyssla med lite saker, med bloggen t.ex. Jag hör av mig senare!

DÅLIG DESIGN

Skulle någon kunna fixa min blogg, asså designen? För asså jag har tröttnat på den här & så, så jag vill ha en ny, men jag är så dålig på att göra bloggdesigner så, somsakt skulle nån kunna hjälpa mig med det? :) Tack på förhand!

+LAST FRIDAY NIGHT+

Kom precis hem ifrån maxi, gick där ett tag med Jeanette. Jag köpte naturgodis, men det var dyrare än på konsum!.. Ikväll ska jag ha filmkväll med naturgodis, ansiktsmask & film! Riktigt mysigt! Ska se om jag når klara också, hon är nog på landet & där är det ingen täckning.. :/ Nu ska jag fota mina svampbobprylar som Tilda ville!
En bild jag tog nu med seenly.com/cam#. :)

skolan//klara&tilda

-

KNÄPPT

* Sex sanningar i livet:
1. Du kan inte sticka ut tungan och titta upp i taket på samma gång. En fysisk omöjlighet på grund av senor i nacken.
2. Alla idioter, efter att ha läst punkt 1, kommer att prova det.
3. Och upptäckt att punkt 1 är en lögn.
4. Du ler nu för att du är en idiot.
5. Du kommer snart att dela detta med en annan idiot.
6. Det finns fortfarande ett dumt leende på läpparna. Jag ber om ursäkt för det här men jag är en idiot och jag behövde sällskap..

MINIATYR BILDER


DAGENS BLOGG

HANNAHN.DEVOTE.SE

+BEST THING I NEVER HAD+

Jeanette ringde precis, hon kommer över & följer med till city gross. Får se vad vi hittar på mer men ikväll om det inte regnar så tar jag & mamma en PW! :) Imorgon ska jag bara handla lite & tagga inför stockhooooolm! :D
Det var allt! KRAM!
En gammal bild jag hittade!

NATURGODIS

Ska ta bussen in till city gross eller maxi snart, ska köpa naturgodis.. Det finns ju på konsum där nere i centrum, men där finns det inte så mycket & så är det ju jätte mycket dyrare! Går in på city gross & maxi's sida och kollar om det står något om det! :) Jag hör iallafall av mig sen! Direktlänk --> TRYCK HÄR!
(hjärtat är till er läsare!=)
NY BÖRJAR BILD, TOG BILDEN FÖRSTA DAGEN JAG FICK KAMERAN! :D

RENSAR DATAN

Håller på och rensar datan på saker jag inte vill ha & sånt jag vill ha kvar, för jag ska skaffa windows 7! tror jag..
För asså datan är ju typ trasig, men om jag byter så tar jag bort allt virus.. Men då måste jag lära mig ett engelskt tandgentbord utan åäö! Det blir nog inte så roligt för er och läsa då.. Men vad tycker ni? För om jag installerar det så behöver ni bara läsa utan åäö fram till jul, för då önskar jag mig antingen pengar till en data eller så önskar jag mig en macbook! får se! Men jag gillar ju min data också! Aja, nu ska jag upp & äta frukost. KRAM!

3 FAVORITER

LIGHTERS - BRUNO MARS FEAT EMINEM
CALIFORNIA KING BED - RIHANNA
BEST THING I NEVER HAD - BEYONCÉ
Lyssna & njut medan du läser bloggen! :)

GODNATT

Kom precis hem från konsum & jag handlade en chokladkaka. Nu ska jag titta på gamla foton med föräldrarna eftersom man inte har något annat att göra! Säger god natt nu & vi slog statistik rekordet! Bra va? BJUDER PÅ BILD!

+FILM+

Betyg: 1 2 3 4 5
Såg denna på bio i Tomelilla!

DAGENS LÅT

LÅTEN KOMMER EFTER ETT TAG..

STATISTIK

Ska vi försöka nå 140 som jag hade som mest igår?
Då blir det rekord tredje dagen irad!
Läsare- jag byter gärna länkning nu idag!
Jag gör extra många inlägg så fler & fler trycker!
Hehe, det blir att vara uppe sent idag! ;D
PUUUUSS!

SVAR PÅ FRÅGOR

Tilda om HAR SKAFFAT EN HEADER!:
Jag tycker det blev jätte fint!
Det är kul när du ändrar om, som du gjorde nu!
Älskar att se dina bilder från din systemkamra!
Kan du lägga ut mer låtar som du gillar? Såg den där spellistan på din blogg, fast du tog bort den, varför? 
Den funka inte för mig, men funka den för dig?
Jag älskar din blogg, snälla ha inte några bloggpauser! :) Såg vilka du skulle börja med i 7A, jag vet vilka dem flesta är! :D
När skulle du till stockholm & med vem skulle du dit med? Jag gillar när du är sådär personlig! Har du några svampbobprylar? Kan du ta kort på dem och visa i bloggen, för det är så att jag också älskar svampbob! Det var väll allt, hihi! :) puss!

SV:Tack för den jätte fina & långa kommentaren! :) Jag kan försöka göra om lite oftare! Jag kan lägga ut mer låtar! Jag tog bort den för att den inte fungerade på min data & visste inte hur det var för er andra.. Jag ska försöka inte ha några bloggpauser! Bara ni kommenterar mera! ;) Jag ska till Stockholm på fredag med Mamma! Ja visst kan jag ta kort på mina svampbob prylar, fast hehe, jag har inte så mycket, men jag köper just nu jättefina klistermärken på tradera för bara 3 kr! Jag har en spegel med massa svampbob klister märken & pennor med svampbob. puss!

HAR SKAFFAT EN HEADER!

Nu har jag skaffat en header till bloggen, det var längesen jag hade med sånnadär bilder! Vad tycker ni? Hoppas på svar! ;) Nu ska jag iallafall upp & äta köttfärssås & spagetti, sen efter det kanske jag tar ett kvällsdopp! Kram!

SKÅNE I BILDER

(OREDIGERADE BILDER)
NÅGRA KAN VARA SUDDIGA MEN DET BEROR PÅ ATT JAG TOG KORT PÅ SAMMA SAK FLERA GÅNGER OCH NU TOG JAG BARA EN BILD AV ALLA FOTON PÅ SAMMA SAK, SÅ JAG VET INTE OM JUST DET FOTOT VAR SUDDIGT.

+SILVERKORS+

Fixar till lite i bloggen, har tröttnat på designen! Men orkar ändå inte göra om allting! Så nu vet ni! :D Bjuder på bilden. (På väg till skåne i bilen!)

SENT SVAR PÅ FRÅGA

Sara om FRÅGESTUND:
Vilka ska du börja i samma klass med nu i sjuan?

ha det bra nu med din snygga blogg! :)
SV: Jag ska börja i 7A, här kommer klassen:
Jacob
Victoria
Sofia
Vilma
Nils
Josefin
Marcus
Kevin
Klara
Natasha
Erik
Selma
Almir
Evelina
Mimmi
Filippa
Gustav
Kajsa-Stina
Adam
Sebastian
Thotsaphon
Tilda
Dem som är understrykna, dem har bloggar!

KANELBULLE & FANTA EXOTIC

Varmer bullarna i mikron just nu, tog ett glas fanta exotic till, mumsii!
Efter det gar jag ut till dem sota igelkottarna och fotar dem! Kanske ger dem natt att ata ocksa!
KRAAAAAAM!

FRIDA STARK


SMIIILEEEEE.BLOGG.SE!!
VILL NI DIT DIREKT SO KOLLA I LANKARNA!

THINGS ARE DIFFERENT

Har kommit hem nu, jag ska kolla lite bloggar och sen ska jag k'ka pl'ttar, kan inte skriva alla bokts'ver f;r jag skriver p[ ett engelskt tangentbord..
Ha det bra! Kram!

photo-tips

-

MATTAFFÄR

Drar till en mattaffär med mamma. Får se vad som händer sen. hör av mig sen. :)

GLÖM INTE BORT TÄVLINGEN!

Glöm inte bort tävlingen!, tryck på COMPETITIONS i mina kategorier så kommer det upp!!
Det är inte alls många med så det är ju stor risk att just du vinner! :)


JAG GILLAR DIG FÖR DEN DU ÄR & DET TYCKER DU ÄR KONSTIGT


Vakna precis, ska snart käka frukost, sen beger jag mig kanske till en secondhand & äter glass i krokek!
Jag hör iallafall av mig! Krya på dig Klara! :)
Tack för alla jättefina kommentarer, uppskattar det verkligen! Man blir glad, fortsätt så, för då kommer jag få mer & mer lust att blogga mycket oftare! Det är faktiskt sant, för jag har ju bloggat mycket mera nu än vad jag gjorde förut & då fick jag knappt några kommentarer! Så hejaheja! :D
Kram!


HAR CYKLAT TILL MAXI MED...


Har cyklat till maxi med mamma, vi tog en fika & jag handla lite.
Jag köpte en överdelsbikini från cubus, 8 smycken från glitter & björnborg trosor. :)
Haha nu var det en som ställde sig på balkongen & fota ut över himelen, hihi, också fotograf? :D
Har precis tagit ett kvällsdopp i poolen & nu ryker det om poolen, eftersom det är varmare i vattnet än i luften.
Ska ta lite chips nu & sätta mig och mysa framför teven!
Min data är sönder & datan alla får sitta vid är också sönder så jag får sitta vid mammas putte lilla data..
Väldigt obekvämt!
Nej, nu är jag riktigt sugen på chips, ska försöka blogga så ofta jag kan, kan nog inte blogga lika ofta som igår & alla andra dagar för det där med datan, men ni får hålla ut!
Det var besöksrekord idag, 128 läsare hade jag idag, fortsätt så! :)
Kram/ miiiig


makeup

-

:)


RÖSTA PÅ MIG PÅ BLOGGBETYG.SE!

Ni kanske har sett att jag har satt upp en ny sak i bloggen, en rund sak som det står rösta på mig, blablabla..
Gör gärna det för jag är ny där & har just nu bara en röst! hehe! :D
Kram!

DAGENS BLOGG

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DAGENS BLOGG!

VINN SOLGLASÖGON & 3 ANDRA SOMMARPRYLAR!!!

Så ni inte glömmer bort tävlingen! Tryck på COMPETITIONS i mina kategorier!
Det är inte svårt alls, läs bara reglerna & var med i tävlingen. :)

GOD NATT!

Skulle bara säga godnatt och att det är besöksrekord idag, 105 personer som högst, har ju en väldigt liten blogg så det är mycket för att vara den här bloggen! :D Det kanske blir fler också!, dunkar musik på högsta volym nu & sitter och chattar med klara, glöm inte tävlingen lite längre ner, om du inte hittar den kan du trycka på kategorin COMPETITIONS! :)

ALBIN


BRA LÄSARE!

Kan bara säga att jag älskar statistiken just nu, håll kvar på det!
Älskar verkligen mina läsare! puss!

INSPIRATION

en del hittade jag på cocoo.se! :)

SVAR PÅ EN DEL FRÅGOR!

Tindra om FRÅGESTUND:
hej!
fin blogg!
vilken är din favoritårstid?
skulle du kunna göra en design åt mig? :)
hej då :D
SV: hej! tacktack! min favoritårstid är sommar! Visst kan jag det, kan du inte skriva din bloggadress så hjälper jag dig! :)

Rebecca om FRÅGESTUND:
fin blogg, här kommer frågor snygging!
vilken är din favoritblogg?
Skäms du över att du gillar svampbob?
Sitter du vid datan hela dagarna?
Tack!
Min favoritblogg är inspirationbrides.blogg.se & tildaamaria.blogg.se! Men det finns fler! :)
Nej, jag skäms inte över att jag gör det.
Nej, jag sitter inte vid datan hela dagarna! :D

SKÅNE, JAG & DRINK


SOMMARTÄVLING

Såhär går det till:
*Skriv en kommentar: jag är med! eller nått sånt.
*Länka mig på din blogg, om du inte har en blogg, länka på facebook.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
För att ha en extra chans att vinna:
*När du länkar mig, skriv om min tävling också.
*Skriv om tävlingen & bloggen på facebook.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Det här vinner du:
I LOVE BEAUTY spegel är ifrån H&M, Solglasögonen är köpta från prestige (prestige.se), BODY SHIMMER är ifrån the Color institute, Örhängerna är ifrån BikbBok!
+Självklart har ingen provat eller testat sakerna!
+När tävlingen slutar (den 30 augusti), så har jag lottat vinnaren!
+Lycka till!

BLOGRESPONSE

Har skaffat Blogresponse på min blogg ställ frågor där eller i inläggen! :)
ha det bra!

HANNALOVISASOL.BLOGG.SE

Här kommer dagens blogg och tips.
Är med på en grym tävling där!
Länkar här.
hannalovisasol.blogg.se
erikasgarderob.se
runns.se
länkning på facebook också!
/julia forsen

FRÅGESTUND

Skriv vad du vill för frågor, bara det inte är några konstiga & omogna, ni förstår nog!
Det är bara att fråga på, hihi, fråååga! :D

ALICE & ALBIN

Ska klä på mej & äta frukost sen drar jag ner till mormor för att träffa alice och albin, har inte mycket tid till att blogga men jag hör av mej när jag kommer hem!
puss och hej.
sorry patrizia b att vi inte kunde va idag! :(<3

MISS YAAA KLARA!

puss, älskar dej bästavän! :)<3

KLÄDER LÄDER

//Monki - 150 sek
//Monki - 60 sek
//Monki - 250 sek
//Monki - 600 sek
//Monki - 40 sek

ROLIGT MED KAMERAN, MORGONTRÖTT!

VADÅ LOL? x)

SVAR PÅ FRÅGOR!

Jossan om TÄLTA MED ALICE & ALBIN:
Här kommer lite frågor!
- gillar du svampbob? För jag har hört att du gör det.
- vad är din favoritfärg?
- kan du blogga oftare?
- vad gillar du och vad gillar du inte för godis?
- vem är din bästa vän?

/tacksam för svar!
Älskar din blogg, puss!
Sv:
1. ja, jag älskar svampbob!
2. Mina favoritfärger är turkos, rosa, blå & grön, hehe ! :D
3. Kanske att jag kan, kan försöka, jag har inte så mycket tid nu, och det är ju sommarlov också!
4. Jag tycker inte om surt alls så mycket, men däremot gillar jag söt lakrits!
5. Om jag bara får säga en så blir det nog Klara!
tacktack! :*

DAGENS BLOGG

selma & sofia

TÄLTA MED ALICE & ALBIN

Sov över hos mormor & morfar igår med alice & albin, vi tältade, riktigt mysigt! Somna vid tolv och gick upp vid nio, så gissa om jag är trött.. hehe! Det var därför det inte dök upp några bilder på kvällen som jag sa..
Idag får vi gäster, hihi, Frida kommer! Vi ska bada, äta god sommar buffé & äta god efterrätt som mamma har bakat. Hoppas Frida och jag hittar på nåt mer än att glo på teven eller att sitta vid datan. :D
Jag har handlat en hel del kläder på new yorker eftersom dem har en så stor rea! 5 par tröjor & ett par shorts köpte jag! Shopping galen, eller vad? :D
På fredag drar ju jag och mamma till Stockholm, vi ska typ handla en massa, men vi ska iallafall gå till cheap monday, top shop och alla dem där! :) Så då blir det ju ingen update, vi kommer hem vid 21 tror jag.

lovely

-

JAG HADE ALLTID TROTT FEL!

Drar ner till mormor om 30 minuter nåttsånt, äter tårta där för att fira Carin namnsdagen för några dagar sen, heter ju carin i mellannamn :D Ni kanske tänker, wow, äta tårta på sin namnsdag, men min mor & mormor heter ju också Carin på nått sätt! Kommer med fler bilder ikväll! puss.

+SOLGLASÖGON+

Är med och tävlar i Selmas & Sofias blogg om dessa snygga solglasögon! Hoppas på vinst! :D

BRIST PÅ INLÄGG..

TJENARE!
Ska nog börja blogga mycket oftare än nu!, iallafall, igår var mor & jag på stan, vi klippte oss, gick på stan & mötte pappa.
Idag har vi typ handlat massor och haft gäster, har städat mitt rum också, det var hur stökigt som hälst förut, men nu ser det väll helt okej ut, hehe, äckligt värre var det, hittade en skål med godis som jag minns för ungefär ett halvår sen.. På kvällen kom det, den största spindeln jag sätt vid min säg, ovanför kudden på väggen, jag skulle typ ner och hämta nått i mitt rum och så sitter den där, och jag bara skriker rätt ut och får svårt att andas och börjar tjuta, ja, så rädd är jag för spindlar, mamma vågade inte ta den, så då stog jag och mamma och skrek på pappa i typ 10 min innan han kom ner och förstod att det var nått läääskigt, sen var det väll bara väldigt svårt att sova, hehe!
bildbrist.

animal

-

friends

-

interior

-

las vegas 2011/2012

-